Agykontroll - árt vagy használ?

 2009.12.04. 12:12

Az agykontrollban nem véletlenül hívják fel a figyelmet arra, hogy ezzel az eszközzel óvatosan kell bánni. De mégsem hangsúlyozzák eléggé. Arról sem esik szó, hogy avatatlan kézben nagyobb kárt tud tenni, mint amekkora hasznot hajt.

Kezembe került egy agykontrollos könyv, amely arról szólt, hogyan is juthatunk a nyomára annak, hogy mi okozta a betegségünket. Valahogy úgy írta le a technikát, hogy személyesítsük meg a betegséget, és kérdezzük meg, miért van velünk. Mikor már több éve tartott ez a helyzet (egészen pontosan 5 éve), és 1 év kitartó agykontroll programozás után sem értem el semmilyen eredményt, gondoltam, én is kipróbálom. Borzalmas megrázó élményben volt részem. Volt ott minden, de leginkább halálfélelem, rettegés, vér, és utána egy 24 órán keresztül tartó sírógörcs. Úgy gondoltam, na, most biztos feloldódott a probléma, mostmár meg kell hogy gyógyuljak.

Nem gyógyultam meg, sőt, talán még rosszabb is lett az állapotom.

 

Címkék: agykontroll

A bejegyzés trackback címe:

https://ezospirit.blog.hu/api/trackback/id/tr421558382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Evia · http://evia.ucoz.hu 2010.06.25. 00:14:12

Nem igazán értem, hogy van az, hogy az értékes cikkekhez szinte egyáltalán nincsenek hozzászólások. Én csak most találtam rá erre a bejegyzésre, és hálásan köszönöm a figyelmeztetést. Ehhez hasonló történeteket, bejegyzéseket gyűjtök.

Az emberek mindent ész nélkül csinálnak, akkor sem gondolkodnak, amikor veszélyes vizekre tévednek. Elkápráztatja őket a hirtelen sikerélmény, és úgy gondolják, hogy most már mindenre képesek. Mint a "Bűvészinas".

Az agykontrollban nem igazán hívják fel a figyelmet arra, hogy óvatosnak kell lenni. Az amerikai öntudat beleszállt az európai emberbe is, és a lényege az, hogy isten vagyok. A Titok még az agykontrollnál is sokkal durvább, abban aztán tényleg semmi kontroll nincs.

Ha van kedved, meséld el ezt a történetet a evia.bplaced.net vagy a let.ucoz.hu oldalon. Az utóbbi egy közösség, a másik link pedig a közösségnek a színvonalas fóruma. Nagy szükség van az ehhez hasonló írásokra.

Köszönet a cikkedért.
süti beállítások módosítása